top of page
  • Forfatters billedeheimogskuli

Innbjóðing til aðalfund í Heim & Skúli 23.09.23

Opdateret: 18. aug. 2023

Lørdag den 23. september kl. 13.00-15.00 afholder foreldrafelagið Heim & Skúli sit aðalfund i aulaen i Námsvísindadeildin, Frælsið 20, Tórshavn, og alle interesserede er velkomne.


Temaet for aðalfundin er den islandske model for forebyggelse af trivselsproblemer for børn og unge (https://planetyouth.org/the-icelandic-prevention-model/).


Den islandske model er en vidensbaseret tilgang til forebyggelse af mistrivsel og misbrug af rusmidler, som bl.a. baseres på grundig dataindsamling og samarbejde mellem alle de involverede parter (forældre, myndigheder, skoler etc.)


Margrét Lilja Gudmundsdottir, Chief Knowledge Officer (CKO) for Planet Youth og Icelandic Centre for Social Research and Analysis (ICSRA) vil fortælle om den islandske model og de erfaringer, som er opnået siden iværksættelsen i 1997.

Efter præsentationen vil der være diskussion, hvor det vil være muligt at stille spørgsmål til foredragsholderen.


Ud over temaet vil formanden, Janus Vang, præsentere Heim & Skúlis årsberetning, og der vil være valg til bestyrelsen. 1 medlem har valgt ikke at genopstille, så alle forældremedlemmer af skolebestyrelserne bedes overveje, om de kunne tænke sig at deltage i foreningens spændende arbejde.


Der vil blive serveret forfriskninger undervejs.


Dagsorden:

  • Velkommen - Janus Vang, formand

  • Årsberetning for foreldrafelgið Heim & Skúli

  • Valg til bestyrelsen for Heim & Skúli

  • Forfriskninger

  • "Den islandske model: det er ikke magi" – Margrét Lilja Gudmundsdottir, CKO Planet Youth og ICSRA

Alle interesserede er velkomne, men da der skal serveres forfriskninger, beder vi alle om at registrere sig senest den 16. september ved at sende en email til heimogskuli@gmail.com


Venlig hilsen


Bestyrelsen for foreldrafelagið Heim & Skúli


109 visninger0 kommentarer
bottom of page