top of page
  • Forfatters billedeheimogskuli

Innbjóðing til aðalfund í foreldrafelagið Heim & Skúli


Lørdag den 22. maj kl. 14.00-16.00 afholder foreldrafelagið Heim & Skúli sit aðalfund i Sjóvinnuhúsið i Tórshavn, og alle interesserede er velkomne.


Temaet for aðafundet er et forslag fra Jacob Eli S. Olsen, formand for Færøernes lærerforening, om at tilknytte psykologer til det færøske skolesystem, hvor de kan levere rådgivning, indsigt og hjælp til lærere og elever.

Håbet er at kvalificeret forebyggelse og rådgivning kan afhjælpe problemer i det psykiske miljø i skolen, sørge for at eleverne får de rigtige tilbud og nedsætte frekvensen af skoletræthed.


Jacob Eli vil give et oplæg baseret på hans opfordring i Skúlablaðið (http://www.skulabladid.fo/st%C3%B3rur-t%C3%B8rvur-%C3%A1-s%C3%A1larfr%C3%B8%C3%B0ingum-%C3%AD-f%C3%B3lkask%C3%BAlanum) og Gitte Klein fra Føroyskir Sálarfrøðingar vil også have et oplæg om muligheder og udfordringer ved forslaget.

Efterfølgende vil det være muligt at diskutere med oplægsholderne.


Ud over temaet vil formanden, Janus Vang, præsentere Heim & Skúlis årsberetning, og der vil være valg til bestyrelsen. 3 medlemmer har valgt ikke at genopstille, så alle forældremedlemmer af skolebestyrelserne bedes overveje, om de kunne tænke sig at deltage i foreningens spændende arbejde.


Gutti Winther vil servere forfriskninger undervejs.


Dagsorden:

  • Velkommen - Janus Vang, formand

  • Årsberetning for foreldrafelgið Heim & Skúli

  • Valg til bestyrelsen for Heim & Skúli

  • Forfriskninger - Gutti Winther

  • Sálarfrøðingar í fólkaskúlanum - Jacob Eli S. Olsen, formand for Færøernes Lærerforening

  • Sálarfrøðingar í fólkaskúlanum - Gitte Klein, Føroyskir Sálarfrøðingar

Alle interesserede er velkomne, men da faciliteten skal indrettes så covid-19 restriktionerne overholdes og der skal serveres forfriskninger, beder vi alle om at registrere sig senest den 10. maj ved at sende en email til heimogskuli@gmail.com


Venlig hilsen


Bestyrelsen for foreldrafelagið Heim & Skúli

21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page